UA-112816588-1 Caffe Donatello - معرفی 12 نوع مختلف قهوه کافه دوناتلو

معرفی ۱۲ نوع مختلف قهوه

معرفی ۱۲ نوع مختلف قهوه:

انواع مختلف قهوهانواع مختلف قهوه

لاته، اسپرسو، کاپوچینو – انواع مختلفی از قهوه وجود دارد که با یک تعریف شناخته می شوند! به همین دلیل این راهنما تفاوت بین ۱۲ نوشیدنی اسپرسو و نحوه ساخت آنها را توضیح می دهد. تا بیش از این در کافه محلی خود سردرگم نشوید.
نوشیدنی های اسپرسو چگونه اند؟
نوشیدنی های اسپرسو، قهوه ساخته شده با ماشین کاپوچینو است که سه ماده اصلی را با هم ترکیب می کند: اسپرسو، شیر بخار شده و فوم.
تفاوت اصلی بین آنها در نسبت اسپرسو، شیر و فوم درون نوشیدنی است. در زیر سه ماشین محبوب که سازنده این قهوه ها است معرفی می شوند.
بعضی از قهوه ها علاوه بر مواد اصلی ترکیباتی نیز برای تکمیل طعم نوشیدنی به آن اضافه می شود، مانند شکلات در کاپوچینو. اما در اصل هر نوشیدنی بر پایه اسپرسو سه ماده مشابه دارد.
قبل از یادگیری هرگونه دستور العمل آماده سازی نوشیدنی اسپرسو، در زیر یک راهنمایی سریع برای توضیح مهم ترین تفاوت ها بین انواع قهوه پیدا خواهیم داشت.

دستور العمل نوشیدنی اسپرسو

از شاخص زیر استفاده کنید تا به دستورالعمل های مربوط به نحوه ساخت انواع مختلف قهوه برسید. اگر شما نیاز به اطلاعات جدید در مورد چگونگی ساخت اسپرسو یا شیر بخار شده دارید حتما آن را در راهنمای ما خواهید یافت.
انواع مختلف قهوه
• اسپرسو
• اسپرسو دبل
• مگیتو رقیق
• مگیتو غلیظ
• ریسترتو
• مشکی غلیظ
• کافه لته
• کاپوچینو
• فلت وایت
• لته پیکولو
• موکا
• افگاتو

اسپرسو مشکی رقیق

اسپرسو مشکی رقیق پایه و مهم ترین بخش برای هر نوشیدنی اسپرسو است. به طوری که ما یک راهنمای کامل در مورد چگونگی تمام مراحل آماده کردن اسپرسو نوشته ایم. اسپرسو شامل:
یک شات اسپرسو در یک فنجان اسپرسو

قهوه اسپرسو

اسپرسو دبل (Doppio)

اسپرسو دبل با اسپرسوی معمولی فقط این تفاوت را دارد که دو شات اسپرسو در یک فنجان می ریزند. بنابراین اسپرس دبل شامل:
دو شات از اسپرسو در فنجان اسپرسو است.

دابل اسپرسو دوپیو

مگیتو رقیق

مگیتو کوچک شبیه اسپرسو است، اما با یک قاشق غذاخوری از پودر شیر و فوم برای کاهش طعم قهوه اسپرسو آماده می شود. شما متوجه خواهید شد که باریست ها در کشورهای مختلف به طور متفاوتی مگیتو رقیق را آماده می کنند. با این حال، روش سنتی ساخت مگیتو رقیق به شرح زیر است:
یک بطری اسپرسو در یک فنجان اسپرسو
یک قاشق سوپخوری شیر و فوم پخته شده روی اسپرسو
فن باریستا : کلید آماده کردن یک مگیتو رقیق عالی، قانون سوم است. این که شما می خواهید سه لایه رنگی مختلف در مگیتو ایجاد کنید. یک لایه ی تیره پایین برای نشان دادن اسپرسو، یک لایه ی متوسط که مخلوط اسپرسو و شیر است و یک لایه ی بالایی از بخار شیر غلیظ.

 

قهوه مگیتو رقیق دوناتلو donatello

مگیتو غلیظ

مگیتو غلیظ همان مگیتو رقیق است، اما با دو شات اسپرسو. همان قاعده سوم، در مگیتو، که به طور سنتی است، اعمال می شود:
دو شات از اسپرسو در یک لیوان یا فنجان
یک قاشق غذاخوری از شیر و فوم پخته شده بالای اسپرسو
فن باریست: کلید ساخت سه لایه کامل، جمع کردن سر شیر و کف پاستوریزه در بالای اسپرسو است و پس از آن چند بار چرخاندن فنجان در جهت عقربه های ساعت برای چند دقیقه جهت مخلوط کردن شیر و اسپرسو است.

ریسترتو

ریسترتو یک قاشق اسپرسو است که با همان مقدار قهوه و نصف مقدار آب آماده می شود. نتیجه نهایی آماده شدن اسپرسو فشرده و تیره تر است. و به صورت زیر آماده می شود:
عصاره اسپرسو استاندارد را با نصف مقدار آب مخلوط کنید.
به طور پیشفرض عصاره اکسپرسو معمولی را قبل از اینکه اسپرسو شروع به تغییر رنگ کند، خاموش کنید.

 

قهوه ریسترتو دوناتلو

مشکی غلیظ آمریکایی

برای تهیه قهوه غلیظ آمریکایی (آمریکانو) بشرح زیر عمل می کنیم:

– دو سوم یک فنجان را با آب گرم پر کنید
– یک قاشق اسپریو را بر روی آب گرم بریزید.
فن باریستا : مطمئن شوید که قبل از آماده کردن قهوه آمریکایی، پرتافیلتر خود را شستشو دهید، در غیر این صورت ممکن است از دستگاه قهوه ساز شما خرده های قهوه شناور روی آن بمانند.

کافه آمریکانو غلیظ

کافه لته

یک کافه لته یا “لته” رقیق، یک نوشیدنی بر پایه اسپرسو با شیر جوش و میکرو فوم اضافه شده به قهوه است. این قهوه به دلیل شیر بخار شده نسبت به اسپرسو بسیار شیک تر است. به شرح زیر آماده می شود:
– یک شات اسپریو را درون یک لیوان بریزید.
– شیر جوش شده را اضافه کنید
– ۱ سانتی متر میکرو فوم در بالای شیر بریزید.
نکته باریستا: در ایالات متحده آمریکا معمول است که از یک فنجان بجای لیوان شیشه ای برای یک لته استفاده می کنند.

کافه لته دوناتلو

کاپوچینو

کاپوچینو شبیه یک لته است. با این حال تفاوت اصلی بین لته و کاپوچینو این است که کاپوچینو فوم بیشتری دارد و شکلات روی نوشیدنی می ریزند. علاوه بر این کاپوچینو در یک فنجان سرو می شود، نه یک لیوان شیشه ای. به شرح زیر:
– یک شات اسپرسو درون یک فنجان بریزید.
– شیر جوش اضافه کنید.
– ۲-۳ سانتی متر میکرو فوم در بالای شیر بریزید.
– شکلات را روی قهوه بپاشید.

فلت وایت

قهوه فلت وایت ابتدا در استرالیا و نیوزیلند یافت می شد. این شبیه کاپوچینو است ولی فوم یا شکلات روی آن ریخته نمی شود. به شرح زیر:
– یک شات اسپرسو را درون یک فنجان بریزید
– شیر جوش را به فنجان اضافه کنید، بدون میکروفوم

قهوه فلت وایت

لته پیکولو

لته پیکولو یک کافه لاتین است در یک فنجان اسپرسو. این بدان معنی است که طعم و مزه اسپرسو بسیار قوی اما قابل تحمل به لطف شیر جوش و و مقدار کم فوم در آن است. دو راه برای ساخت یک لته پیکولو وجود دارد: یک شات اسپرسو یا یک شات ریسترتو:
– یک شات اسپریو یا یک شات ریسترتو در یک فنجان اسپرسو بریزید
– شیر جوش و مقدار کمی از میکرو فوم را اضافه کنید.

موکا

موکا ترکیبی از یک کاپوچینو و شکلات داغ است. این محصول با قرار دادن پودر شکلات مخلوط با یک شات اسپرسو و پس از آن اضافه کردن شیر جوش و میکرو فوم آماده نوشیدن می شود. به شرح زیر:
– یک شات شکلات را درون یک فنجان بریزید.
– یک قاشق پودر شکلات را به داخل اسپرسو اضافه کنید و مخلوط کنید.
– شیر اضافه کنید.
–  ۲-۳ سانتی متر میکرو فوم اضافه کنید
– پودر شکلات را روی آن بریزید.

کافه موکا دوناتلو

آفوگاتو

آفوگاتو یک دسر قهوه ساده است که در تابستان و بعد از شام خورده می شود. این دسر با قرار دادن یک اسکوپ بزرگ از بستنی وانیلی در یک یا دو شات اسپرسو آماده خواهد شد:
– یک اسکوپ بستنی وانیلی را به یک لیوان اضافه کنید.
– یک یا دو شات اسپرسو را روی بستنی وانیلی بریزید.

قهوه آفوگاتو

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/caffedon/public_html/wp-includes/functions.php on line 3728