UA-112816588-1 Caffe Donatello - محل های مناسب برای رشد قهوه مقاله کافه دوناتلو

محل های مناسب برای رشد قهوه

محل های مناسب برای رشد قهوه کافه دوناتلو caffe donatello

جایی که قهوه رشد می کند

درخت قهوه یک بوته همیشه سبز گرمسیری است (جنس کافیو) و بین ماه مرداد تا دی رشد می کند. دو گونه از گونه های تجاری مهم و خاص عبارتند از: گونه های کافیه عربی (عربی) و کافئا کانفورا (روبوست).
به طور متوسط گیاه عربیکس یک بوته بزرگ با برگهای بیضوی سبز تیره است. میوه ها یا گیلاس ها در ۷ تا ۹ ماه رشد می کنند و بالغ می شوند. آنها معمولا حاوی دو دانه صاف هستند که دانه های قهوه می باشند. هنگامی که تنها یک لوبیا در حال رشد است، آن را “میوه قهوه” می نامند.
روبوستا یک بوته قوی و یا درخت کوچک است که تا ۱۰ متر رشد می کند. میوه های آن گرد می شوند و تا ۱۱ ماه طول می کشد تا بالغ شوند دانه ها به شکل بیضی شکل و کوچکتر از دانه های عربی هستند.
دمای متوسط مطلوب بین ۱۵ تا ۲۴ درجه سانتیگراد برای قهوه عربی و ۲۴ تا ۳۰ درجه سانتیگراد برای روبوستا است که می تواند در شرایط گرمتر و سخت تر رشد کند. قهوه نیاز به بارندگی سالانه ۱۵۰۰ تا ۳۰۰۰ میلی متر دارد، و عربیکا نیاز به بارشی کمتر از سایر گونه ها دارد. در حالی که قهوه روبوستا می تواند در ارتفاع صفر از سطح دریا تا حدود ۸۰۰ متر از سطح دریا رشد کند، عربیکا بهترین ارتفاع را دارد و اغلب در مناطق تپه ای رشد می کند.

برداشت

قهوه اغلب در مناطق کوهستانی رشد می کند، پس استفاده گسترده از ترکیبات مکانیکی امکان پذیر نیست و گیاهان قهوه رسیده معمولا با دست برداشت می شوند. استثناء اصلی برزیل است، که در آن چشم انداز نسبتا صاف و وسیع مزرعه قهوه توانایی استفاده از ماشین آلات را دارند..
درختان قهوه به طور متوسط ۲ تا ۴ کیلو میوه قهوه تولید می کنند و یک جمع کننده خوب می تواند از ۴۵ تا ۹۰ کیلو میوه قهوه در روز برداشت کند. و از آن ۹ تا ۱۸ کیلوگرم دانه های قهوه تولید خواهد شد.
قهوه با یکی از دو روش زیر برداشت می شود:
چیدن نواری(خطی) – تمام میوه ها از یک شاخه جدا می شود، یا به وسیله دستگاه یا دست.
چیدن انتخابی – فقط میوه رسیده برداشت شده و با دست برداشت می شود.
جمع کنندگان هر ۸ تا ۱۰ روز درخت را بررسی می کنند و فقط میوه های کامل را انتخاب می کنند. این روش کار فشرده و پر هزینه است. چیدن انتخابی عمدتا برای لوبیای عربیکا استفاده می شود.

منبع:
www.coffeeandhealth.org

بیشتر بخوانید:

فرآوری اولیه قهوه

درباره قهوه

ترکیبات قهوه

بو دادن و آسیاب کردن قهوه

۱۲ دلیل برای نوشیدن روزانه قهوه

قهوه و حواس

معرفی ۱۲ نوع مختلف قهوه

قهوه در محل کار

مزایای شگفت انگیز کافئین برای پوست

نوشیدنی های مختلف قهوه


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/caffedon/public_html/wp-includes/functions.php on line 3728