UA-112816588-1 Caffe Donatello - نقش قهوه بر حواس انسان مقاله کافه دوناتلو

قهوه و حواس

 

تاثیر قهوه بر حواس انسان caffe donatello کافه دوناتلو

قهوه و حواس

• رایحه مشخص آن همانند یک عطر در حالی به حواس می رسد که طعم آن با زبان حس میشود و احساسات شور، شیرینی، ترش و تلخی را توصیف می کند. طعم آن ترکیبی از عطر و طعم است.
• تعداد زیادی از ترکیبات طعم دار قهوه فرار هستند، که نسبت کمتری نسبت به عطر و طعم قهوه دارند.
• عطر و طعم قهوه را نسبت به مواردی با توجه به تفاوت محل کشت قهوه، موقعیت جغرافیایی، میزان بو دادن و روش آماده سازی تعریف و توصیف می شود.
• نوشیدن قهوه یک تجربه چند حسی را فراهم میکند که ممکن است نه تنها با نوع قهوه، روش آماده سازی و هر نوع افزودنی مانند شیر، شکر و کرم، بلکه با محیط نوشیدن قهوه نیز مرتبط باشد.

حسی که هنگام مصرف یک فنجان قهوه بدست می آوریم، یکی از جنبه های کلیدی نوشیدنی است که ارائه یک عطر خاص، طعم و مزه منحصر به فرد آن از مشخصات آن است. نوع قهوه، میزان بو دادن و روش آماده سازی همه نقش حساسی در کیفیت قهوه بازی می کنند.
این موضوع سنسورهای کیفیتی قهوه، عوامل موثر بر این آن و تجربه چند حسی که به سرو یک فنجان قهوه کمک می کند را فعال می کنند.
بنظر می رسد که استشمام عطر قهوه ممکن است بر احساسات آگاهانه تاثیر بگذارد، اگر چه تحقیقات بیشتری برای تأیید این موضوع لازم است. برخی تحقیقات نشان داده اند که عطر قهوه می تواند احساسات و خاطرات را تحریک کند، با این وجود هنوز تحقیقات بیشتری لازم است.
منبع: www.coffeeandhealth.org

بیشتر بخوانید:

فرآوری اولیه قهوه

محل های مناسب برای رشد قهوه

ترکیبات قهوه

بو دادن و آسیاب کردن قهوه

12 دلیل برای نوشیدن روزانه قهوه

درباره قهوه

معرفی 12 نوع مختلف قهوه

قهوه در محل کار

مزایای شگفت انگیز کافئین برای پوست

نوشیدنی های مختلف قهوه


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/caffedon/public_html/wp-includes/functions.php on line 3728