UA-112816588-1 Caffe Donatello - فرآوری اولیه قهوه مقاله کافه دوناتلو

فرآوری اولیه قهوه

پودر و دانه قهوه های کافه دوناتلو

فرآوری اولیه قهوه

بعد از برداشت گام بعدی جداسازی دانه قهوه از میوه رسیده و خشک کردن آن است. فرآوری این کار را می توان به دو روش انجام داد: روش های خشک و مرطوب.

روش خشک

روش خشک یا “طبیعی” ،خشک کردن کل گیلاس را شامل می شود. این قدیمی ترین و ساده ترین روش است و نیاز کمی به ماشین آلات دارد. گیلاس های برداشت شده به صورت دستی مرتب شده و تمیز می شوند تا گیاهان نارس، بیش از حد آسیب دیده و همچنین هرگونه خاک، خاشاک، شاخه و برگ ها را جدا می کنند. این کار را همچنین می توان با شناور کردن گیلاس قهوه در آب انجام داد.
گیلاس قهوه در برابر خورشید، بر روی بتونی بزرگ و یا کاشی های حیاط، و یا بر روی حصیر مناسب تا ارتفاع کمر پهن می شوند. اگر باران می بارد، باید آن را پوشاند. همانطور که گیلاس خشک می شود، آنها را به با دست هم میزنیم یا می چرخانیم تا همه ی جهات آن خشک شود. 4 هفته زمان می برد تا گیلاس به اندازه کافی خشک شود. در مقادیر بیشتر، از ماشین های خشک کردن برای سرعت بخشیدن به فرآیند، پیش از خشک شدن آن ها در برابر خورشید برای چند روز استفاده می شود.
گیلاس خشک شده دارای پوسته بیرونی سخت و شکننده است و باید دارای حداکثر رطوبت 12.5٪ باشد. گیلاس خشک شده در سیلوها ذخیره می شود تا زمانی که آنها به آسیاب برای خرد کردن فرستاده شوند، در حالی که لایه های بیرونی گیلاس خشک حذف می شوند. سپس دانه های سبز قهوه برای فروش آماده می شوند.
تقریبا تمام قهوه های روبستا توسط این روش پردازش می شوند. روش خشک، برای اکثر قهوه های عربیکا تولید شده در برزیل، اکثر قهوه های تولید شده در اتیوپی، هائیتی و پاراگوئه و برخی از قهوه های عربی از هند و اکوادور استفاده می شود.

روش مرطوب

روش مرطوب نیاز به استفاده از تجهیزات ویژه و در دسترس بودن آب دارد. همانند روش خشک، گیلاس های رسیده برای اولین بار تمیز می شوند. سپس آنها را درون ماشینی می ریزند که گیلاس را می سوزاند تا گوشت و پوست از لوبیا جدا شود. سپس پوست بیرونی بیضوی شکل لوبیا به صورت پوسته پوسته از آن جدا می شود.
در مرحله آخر لوبیا در مخازن بزرگ از پالپ و پوسته های اطراف میوه پاک می شود؛ لعاب و آنزیم های طبیعی آن شسته و از بین می روند و سپس شسته می شوند.
این روش بین 24 تا 36 ساعت طول می کشد. سپس قهوه کاملا با آب تمیز می شود. در این مرحله قهوه حدود 57٪ رطوبت دارد.
برای کاهش رطوبت به حداکثر 12.5٪ مطلوب، قهوه حرارت داده می شود و یا در برابر خورشید، خشک کن مکانیکی یا ترکیبی از هر دو قرار می گیرد. خشک کردن با خورشید از 8 تا 10 روز طول می کشد. این قهوه پرفکت است و سپس انبار می شود.
درست قبل از فروش، این قهوه برای جداسازی پوست، پاکسازی، غربالگری، مرتب کردن طبقه بندی می شود. این قهوه سبز اکنون برای فروش آماده است.
www.coffeeandhealth.org

بیشتر بخوانید:

درباره قهوه

محل های مناسب برای رشد قهوه

ترکیبات قهوه

بو دادن و آسیاب کردن قهوه

12 دلیل برای نوشیدن روزانه قهوه

قهوه و حواس

معرفی 12 نوع مختلف قهوه

قهوه در محل کار

مزایای شگفت انگیز کافئین برای پوست

نوشیدنی های مختلف قهوه

لوگو کافه دوناتلو caffe donatello پودر قهوه قهوه دانه چای و دمنوش گیاهی کافی میکر سیلور لایتدرباره

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/caffedon/public_html/wp-includes/functions.php on line 3728