UA-112816588-1 Caffe Donatello ترکیبات قهوه - مقاله کافه دوناتلو

ترکیبات قهوه

ترکیبات قهوه

 

قهوه به طور طبیعی شامل ترکیبات مختلفی از جمله کافئین، آنتی اکسیدان ها و دیترپن ها است.

این ترکیبات نه تنها به عطر و طعم منحصر به فرد قهوه کمک می کنند، بلکه باعث افزایش اثرات فیزیولوژیکی خوب ناشی از قهوه بر بدن نیز می شوند.


کافئین

کافئین یکی از ترکیبات مهم فارماکولوژیک فعال در قهوه و محرک خفیف سیستم عصبی مرکزی است.

کافئین حدودا در ۶۰ گونه گیاهی یافت می شود که از میان آن ها کاکائو، لوبیا، دانه کلا، برگ چای و دانه های قهوه بیشتر شناخته شده اند.


نکته :

علاوه بر این، کافئین به بسیاری از نوشیدنی های گازدار طبیعی افزوده می شود و همچنین جزء تعدادی از داروهای دارویی و داروهای بدون نسخه است.

یک فنجان قهوه حاوی ۷۵-۱۰۰ میلی گرم کافئین است.

اداره سلامت مواد غذایی اروپا  در “نظر علمی خود در مورد سلامت کافئین” نتیجه گیری کرد که مصرف منظم کافئین تا ۴۰۰ میلی گرم در روز باعث افزایش نگرانی برای سلامت بزرگسالان غیر باردار نمی شود.

آنها همچنین توصیه کرده اند که مصرف بیش از ۲۰۰ میلی گرم در روز برای کسانی که در دوران بارداری یا شیردهی هستند نگران کننده نیست.

تحقیقات گسترده نشان داده است که اثرات مفید کافئین در رژیم غذایی مانند افزایش تمرکز، هوشیاری  و عملکرد فیزیکی  وجود دارد. در بعضی از افراد، عواقب ناگوار، مانند حالت های بی خوابی  وجود دارد.


آنتی اکسیدان ها

قهوه به طور طبیعی شامل ترکیبات مختلفی است که خواص آنتی اکسیدانی دارد. شامل اسید های کلروژنیک و ملانوئیدیین ها که ممکن است باعث غیر فعال شدن اکسیدان ها شود.
تعدادی از مطالعات نشان می دهد سطح آنتی اکسیدانی خون پس از مصرف قهوه افزایش می یابد .
عوامل متعددی (از جمله سطح بو دادن دانه قهوه، مواد افزودنی از قبیل شیر یا شکر و نسبت قهوه به آب) تشخیص افزایش سطوح آنتی اکسیدانی خون ناشی از مصرف قهوه را دشوار می کند.
ترکیبات آنتی اکسیدانی مختلفی در قهوه وجود دارد که اثرات متفاوتی را در بدن نشان می دهند، اما قبل از تصمیم گیری، می توان از تحقیقات بیشتر در مورد نقش های زیست فعال و بالقوه این ترکیبات استفاده کرد.


دیترپنس

دیترپنس های کافستول و کاوئول ، هر دو به طور طبیعی در روغن قهوه موجود است. تحقیقات نشان می دهد که مصرف زیاد این ترکیبات می تواند سطح خونی کلسترول LDL و کلسترول عمومی را بالا ببرد.
• اثرات آن تا حد زیادی به روش تخمیر آن مرتبط است، زیرا این ترکیبات عمدتا در کاغذ فیلتر با قهوه فیلتر شده حفظ می شوند، اما از قهوه پخته شده اسکاندیناوی، Cafètiere (ظرف پودر)، و دم کرده ی قهوه یونانی و ترکی خارج می شود.
قهوه حل شده تقریبا هیچ یک از این ترکیبات کلسترول بالا را ندارد. مصرف معتدل اسپرسو (حدود ۲-۳ فنجان) اثرات ناچیزی دارد، زیرا مقادیر کمتری نسبت به قهوه فیلتر نشده دارد و میزان سرو آن کمتر است.
• بعضی مطالعات نشان می دهد که دیترپن ها همچنین ممکن است نقش محافظتی در برابر برخی از سرطان ها داشته باشند، اگر چه تحقیقات بیشتری قبل از نتیجه گیری در این مورد، لازم است.

مرجع. : www.coffeeandhealth.org


بیشتر بخوانید:

فرآوری اولیه قهوه

محل های مناسب برای رشد قهوه

درباره قهوه

بو دادن و آسیاب کردن قهوه

۱۲ دلیل برای نوشیدن روزانه قهوه

قهوه و حواس

معرفی ۱۲ نوع مختلف قهوه

قهوه در محل کار

مزایای شگفت انگیز کافئین برای پوست

نوشیدنی های مختلف قهوه

 

لوگو کافه دوناتلو caffe donatello پودر قهوه قهوه دانه چای و دمنوش گیاهی کافی میکر سیلور لایتدرباره

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/caffedon/public_html/wp-includes/functions.php on line 3728