UA-112816588-1 Caffe Donatello - بو دادن و آسیاب کردن قهوه مقاله کافه دوناتلو

بو دادن و آسیاب کردن قهوه

 بو دادن و آسیاب کردن قهوه

 

در طی فرآوری و آسیاب کردن قهوه، عوامل موثر در طعم و عطر قهوه، همراه با قهوه ای شدن لوبیای قهوه شکل می گیرند .

 بیش از 1000 عطر رایج قهوه شناخته شده است.

با تغییر شرایط آب و هوایی، مشخصات خاص طعم قهوه مدنظر را با توجه به سلیقه مصرف کننده به عمل می آورند. 

دانه های قهوه سبز به مدت بین 1.5 تا 20 دقیقه در دمای 180 درجه سانتیگراد تا 240 درجه سانتی گراد گرم می شوند ، هرچه مدت زمان و دمای استفاده شده بالاتر باشد طعم قهوه تندتر و رنگ آن تیره تر است و عطر قوی تری نیز تولید می کند.

قهوه به طور معمول در بشکه هایی که به صورت افقی می چرخند و از زیر حرارت دریافت می کنند یا در اتاق هایی کوره مانند با هوای گرم و حرارت برشته می شوند.

در مقیاس صنعتی، مشعل ها معمولا با گاز یا نفت روشن می مانند; پس از این مرحله، می گذارند دمای دانه های قهوه به دمای اتاق برسد،  سپس آنها را به عنوان دانه های آماده ی فروش بسته بندی می کنند.

در صورت لزوم، دانه های قهوه ای قهوه آسیاب می شوند. مدنظر ما یک قهوه جوش است. اندازه ذرات باید برای هر استفاده مطابق با (ماشین اسپرسو، فریزر، قهوه فوری) باشد، زیرا این مسئله نیز در طعم یک فنجان قهوه تاثیر می گذارد.

مرجع: www.coffeeandhealth.org


بیشتر بخوانید:

فرآوری اولیه قهوه

محل های مناسب برای رشد قهوه

درباره قهوه

12 دلیل برای نوشیدن روزانه قهوه

ترکیبات قهوه

قهوه و حواس

معرفی 12 نوع مختلف قهوه

قهوه در محل کار

مزایای شگفت انگیز کافئین برای پوست

نوشیدنی های مختلف قهوه

لوگو کافه دوناتلو caffe donatello پودر قهوه قهوه دانه چای و دمنوش گیاهی کافی میکر سیلور لایتدرباره

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/caffedon/public_html/wp-includes/functions.php on line 3728